Zoek
Sluit dit zoekvak.

Disclaimer

Wat belangrijke juridische informatie wanneer je onze site bezoekt.

BesteWebhost.nl is een onafhankelijke website die als doel heeft informatie te verstrekken met betrekking tot hosting. We doen ons best, maar kunnen geen enkele garantie of garantie geven dat de informatie die op deze site wordt gepubliceerd juist en volledig is. Merk ook op dat artikelen die op onze site zijn geschreven eigenzinnig en subjectief zijn in de mate dat informatie, geschreven of grafische inhoud niet kan of mag worden gebruikt voor juridisch overleg of advies.


Met betrekking tot de websites die wij promoten, kan BesteWebhost.nl in geen geval verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele discrepanties die kunnen optreden tussen onze bezoekers en een hostingprovider.


BesteWebhost.nl aanvaardt evenmin enige verantwoordelijkheid voor de inhoud, informatie of enige activiteit met betrekking tot de sites die op onze site kunnen worden gelinkt, beschreven of op enigerlei wijze gepromoot.


Wanneer u lid wordt van onze mailinglijst, zullen we uw e-mailadres en alle andere informatie die u ons verstrekt strikt vertrouwelijk houden. Uw e-mailadres is veilig bij ons, waar we nooit informatie over u aan iemand anders zullen geven of verkopen. Houd er rekening mee dat wanneer u vrijwillig individuele informatie vrijgeeft, die informatie door anderen kan worden verzameld en gebruikt. Het is uw verantwoordelijkheid om uw online informatie geheim te houden. We raden u ten zeerste aan voorzichtig en verantwoordelijk te zijn wanneer u online bent.


Verder is het de verantwoordelijkheid van onze bezoekers om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de wettelijke vereisten die specifiek zijn voor hun land en rechtsgebied. We onderschrijven of promoten op geen enkele manier mogelijk illegale activiteiten die verband houden met het hosten van websites.


Houd er met betrekking tot inhoud op BesteWebhost.nl rekening mee dat deze auteursrechtelijk is beschermd en dat elk gebruik zonder schriftelijke toestemming van ons een schending van het merkenrecht is en dat inbreuken op ons auteursrecht in de ruimste zin van de wet worden vervolgd.

Groeten,
BesteWebhost.nl