Search
Close this search box.

Over ons

BesteWebhost.nl is gemaakt door enthousiaste hostingliefhebbers, met een oprechte interesse in servers, websites en technologie.

Bestewebhost team

BesteWebhost.nl

Ons team heeft bijna 100 jaar gecombineerde ervaring in de hostingindustrie. Daardoor weten we hoe we een goede webhost kunnen identificeren en hebben we het vertrouwen om aanbevelingen te doen aan onze bezoekers.

Het is onze missie om onze bezoekers naar de beste webhost te leiden, verschillende concepten achter hosting te beschrijven en informatie te verstrekken over geselecteerde webhosts. Je vind hier ook exclusieve kortingen, uitgebreide reviews van gevestigde en nieuwe hostingsites die we interessant vinden.

Het is geen geheim dat we commissie ontvangen door bezoekers door te verwijzen naar de hostingsites die op onze site worden gepromoot. Het feit dat we commissie krijgen door klanten door te verwijzen, verandert echter niets aan de manier waarop we een specifieke hostingprovider beoordelen, promoten of op een andere manier een aanbeveling doen.

Houd er echter rekening mee dat de inhoud van deze site alleen voor informatieve en amusementsdoeleinden is en onze meningen bevat. Het is onze ambitie om altijd zo nauwkeurig mogelijke informatie te geven, maar aangezien de voorwaarden van hostingsites kunnen wijzigen zonder dat wij het op tijd merken, kunnen we niet garanderen dat onze informatie altijd 100% correct is.

Teamwork makes the dream work.

Ons team

Daan de Jong
daan@bestewebhost.nl
Hosting & WordPress Expert, Tester & Schrijver
LinkedIn: Daan de Jong

Alles wat Daan niet weet over hosting en WordPress, is het niet waard om te weten. Hij heeft jarenlange ervaring in het werken binnen de hostingbranche, maar ook veel ervaring in het zelf bouwen van websites. Hij heeft een hekel aan sport en besteedt veel tijd aan het verantwoorden hiervan aan zijn collega’s. Alle grappen terzijde, Daan is ongelooflijk deskundig en enthousiast, en is het brein achter veel van onze goede recensies en artikelen.

Alexandra van den Berg
alexandra@bestewebhost.nl
Hosting-expert, tester en schrijver
LinkedIn: Alexandra van den Berg

Alex werkt zeer nauw samen met onze partners en kent hosts door en door. Haar tijd wordt besteed aan het testen van merken en het monitoren van onze testsites. Een van haar grootste passies is het delen van haar kennis en het helpen van beginnende websitebouwers met het hosten van hun eerste website. Alex schrijft ook een aantal van onze artikelen en recensies met behulp van de informatie die ze verzamelt.

Mark de Vries
mark@bestewebhost.nl
VPS-expert, sysadmin, tester en schrijver
LinkedIn: Mark de Vries

Mark is de apex nerd van het team, hij kent zowel de hardware achter hostingproviders als ook alles software. Er is geen hostinguitdaging die Mark uit de weg gaat, vooral als het gecompliceert is!

Thomas Smit
thomas@bestewebhost.nl
WordPress-expert, tester en schrijver
LinkedIn: Thomas Smit

Als Thomas niet in het water ligt als duikinstructeur, dan is hij bezig met het testen van WordPress hosts, websites en plugins. Hij heeft al zoveel WordPress hosts gezien dat hij makkelijk kan uitleggen wat je nodig hebt en waarom.

Als jij denkt dat we iemand als jij missen in ons team, en je kunt geen openstaande vacature vinden die bij je past, dan mag je ons natuurlijk ook een mailtje sturen. Wil je zeker weten dat we het lezen? Zorg dan dat je een mooie gif aan je email toevoegt. Je bereikt ons op hallo@bestewebhost.nl

Waar zijn we gevestigd?

Wij werken vanuit een prachtig gedeeld kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam. Kom vooral eens langs voor een van onze vrijdagmiddagborrels!