Zoek
Sluit dit zoekvak.

juni 2024

Neostrada Review

Neostrada Hosting: De betrouwbare keuze voor uw website

Neostrada is een Nederlandse hosting provider met een grote variatie aan hostingoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. In deze review zullen we dieper ingaan op de functies, prestaties en prijzen van Neostrada hosting.
  • Nederlandse hosting provider
  • Uitstekende klantenservice
  • Veel verschillende hostingoplossingen beschikbaar
  • Uitstekende uptime
  • Hoge snelheid en veiligheid
  • 30 dagen niet goed, geld terug garantie

Functies

Hostingoplossingen

Neostrada biedt een grote variatie aan hostingoplossingen, van shared hosting voor particulieren tot VPS hosting en dedicated servers voor bedrijven. Hierdoor is Neostrada geschikt voor zowel kleine websites als grotere, veeleisende projecten.

Klantenservice

Neostrada staat bekend om hun uitstekende klantenservice. Er zijn diverse manieren om contact op te nemen met de klantenservice, zoals telefoon, email en chat. De medewerkers zijn deskundig en behulpzaam.

Uptime

Neostrada garandeert een uptime van 99,9%, wat betekent dat uw website altijd bereikbaar zou moeten zijn voor uw bezoekers. In de praktijk hebben we geen problemen ondervonden met de uptime van onze websites.

Snelheid en veiligheid

Neostrada maakt gebruik van snelle en veilige servers, waardoor de snelheid van uw website optimaal is. Daarnaast wordt uw website beschermd tegen cyberaanvallen en andere beveiligingsrisico’s.

Neostrada Prijzen en Aanbiedingen

Shared hosting

De prijzen voor shared hosting bij Neostrada zijn redelijk. U kunt al een eenvoudige shared hosting oplossing krijgen voor €2,50 per maand, terwijl een uitgebreidere oplossing met meer opslag en dataverkeer ongeveer €10 per maand kost.

VPS hosting

De prijzen voor VPS hosting beginnen bij €15 per maand en variëren afhankelijk van de gekozen configuratie.

Dedicated servers

De prijzen voor dedicated servers beginnen bij €50 per maand en variëren afhankelijk van de gekozen configuratie.

Neostrada Prestaties

Snelheid

De snelheid van Neostrada hosting is uitstekend. Websites laden snel en er zijn geen problemen met de performance van de servers. Dit komt mede door de snelle en veilige servers die Neostrada gebruikt.

Beschikbaarheid

Neostrada garandeert een uptime van 99,9%, wat betekent dat uw website altijd bereikbaar zou moeten zijn voor uw bezoekers. In de praktijk hebben we geen problemen ondervonden met de beschikbaarheid van onze websites.

FAQ 🙋

Neostrada biedt een grote variatie aan hostingoplossingen, van shared hosting voor particulieren tot VPS hosting en dedicated servers voor bedrijven. Hierdoor is Neostrada geschikt voor zowel kleine websites als grotere, veeleisende projecten.
Neostrada garandeert een uptime van 99,9%, wat betekent dat uw website altijd bereikbaar zou moeten zijn voor uw bezoekers.
Neostrada maakt gebruik van snelle en veilige servers, waardoor de snelheid van uw website optimaal is.
De prijzen voor shared hosting bij Neostrada zijn redelijk. U kunt al een eenvoudige shared hosting oplossing krijgen voor €2,50 per maand, terwijl een uitgebreidere oplossing met meer opslag en dataverkeer ongeveer €10 per maand kost. Voor VPS hosting en dedicated servers variëren de prijzen afhankelijk van de gekozen configuratie.
Neostrada biedt een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Conclusie

Neostrada hosting is een betrouwbare keuze voor uw website. De Nederlandse hosting provider biedt een grote variatie aan hostingoplossingen, van shared hosting voor particulieren tot VPS hosting en dedicated servers voor bedrijven. Daarnaast biedt Neostrada uitstekende klantenservice, een gegarandeerde uptime van 99,9%, hoge snelheid en veiligheid. Bovendien heeft Neostrada een 30 dagen niet goed geld terug garantie. De prijzen zijn redelijk en variëren afhankelijk van de gekozen oplossing. 

Al met al is Neostrada hosting een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige hostingoplossing. Of u nu een kleine website of een groter, veeleisend project heeft, Neostrada biedt een oplossing die aan uw wensen voldoet.

Picture of Daan de Jong

Daan de Jong

Daan komt weinig buiten, hij is liever bezig met servers en controlepanelen, of speelt met WordPress-add-ons. Daarnaast helpt hij met veel plezier mensen om de beste hosting te krijgen die bij hen past.