Search
Close this search box.

BlueHost WordPress Webinar 26 januari 2023

BlueHost WordPress Hosting

WordPress website starten met Bluehost

Morgen geeft Bluehost een webinar over hoe je eenvoudig je eigen WordPress website kunt starten. Tijdens het webinar zullen de experts van Bluehost stap voor stap uitleggen hoe je een website opzet, welke stappen je moet doorlopen en welke opties er zijn voor het personaliseren van je website.

Waarom zou je een WordPress website starten?

WordPress is een van de meest populaire content management systemen (CMS) en wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Het biedt veel flexibiliteit en functionaliteit, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel beginners als gevorderden. Met een WordPress website kun je eenvoudig blogs, portfolio’s, webshops en nog veel meer creëren. Hier vind je onze beste WordPress hosting providers.

Wat kun je verwachten tijdens het webinar?

Tijdens het webinar zullen de experts van Bluehost je door de volgende stappen leiden:

  1. Hoe je een domeinnaam kiest en registreert.
  2. Hoe je een hostingaccount aanmaakt.
  3. Hoe je WordPress installeert en configureert.
  4. Hoe je je website kunt personaliseren met thema’s en plugins.
  5. Hoe je je website kunt optimaliseren voor zoekmachines.

Daarnaast zullen er ook voorbeelden worden gegeven van succesvolle WordPress websites en zullen er ruimte zijn voor vragen van de deelnemers.

Hoe kun je deelnemen aan het webinar?

Het webinar wordt gehouden op donderdag 26 januari om 20:00 uur en is gratis, maar je moet wel registreren om deel te nemen. Ga naar de Bluehost website voor meer informatie en om je aan te melden voor het webinar.

Wij hopen dat je veel zult leren tijdens het webinar en dat je succes zult hebben bij het starten van je eigen WordPress website!

Of lees onze BlueHost Review